Wie zijn wij?

ITS-Flexservice is een uitzendbureau waar de klant en de uitzendkracht centraal staan. De medewerkers van ITS-Flexservice staan bekend om hun persoonlijke benadering. Het informele contact maakt het makkelijk een goed gesprek te voeren over de zaken die u belangrijk vindt! Wij kennen onze klanten en uitzendkrachten en zijn van mening dat we daarom de perfecte match maken. ITS-Flexservice kan snel passend personeel leveren voor diverse werkzaamheden in de logistiek & transport sector, maar ook daarbuiten. Uiteenlopend van chauffeurs tot planners, orderpickers tot administratieve krachten. Bent u op zoek naar personeel? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

 

ITS-Flexservice voor Logistieke en transportbedrijven

Soms heeft u chauffeurs nodig of een paar extra handen. ITS-Flexservice kan snel personeel bieden. Eén telefoontje naar ITS-Flexservice en uw personeelsprobleem wordt opgelost!

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen voor u bemiddelen als u op zoek bent naar tijdelijk personeel. Ook kunnen wij u ondersteunen als u een wervings- en selectietraject wilt aangaan als u een vaste medewerker zoekt. Maar ook voor payrolling bent u bij ons aan het juiste adres! Uiteraard tegen een scherpe tariefstelling!

1Wij streven naar de perfect match tussen werkgever en werknemer.

2Banen in het vervoer en de logistiek

3Grensoverschrijdende werkgevers & werknemers

 

ABU 

ITS-Flexservice werkt volgends de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Onze medewerkers staan voor u klaar als u een uitgebreide uitleg over het fasen systeem of een ander aspect van de CAO wenst.

Onze recruiters staan voor u klaar en gaan graag het gesprek met u aan, voor een passende oplossing.