Ben jij op zoek naar de baan die bij jou past in de transport & logistiek? Stap dan eens bij ons binnen en schrijf je in want de baan die jij zoekt is dichterbij dan je denkt!

ITS-Flexservice is een uitzendkrachbureau met als uitgangspunt: de uitzendkracht. Wij gaan direct voor jou op zoek naar de baan die je ambieert ! Jouw wensen staan daarbij voorop! Wil je een vaste baan of juist flexibel aan de slag? Voor 40 uur of liever parttime? Wil je met een vrachtwagen rijden of met je handen werken, of ben je liever bezig met het denkwerk? Alles is mogelijk!

Inschrijven bij ITS-Flexservice is de eerst stap op weg naar een leuke nieuwe baan ! Voordat je voor ITS-Flexservice aan de slag gaat, willen we een intake gesprek hebben met jou zodat we alles van je weten! Door middel van dit intake gesprek kunnen we een goed beeld van jou vormen waar je competenties of behoefte liggen, om zodoende een goed beeld te krijgen voor de juiste baan.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit vormen de essentie van de werkwijze van ITS-Flexservice. Staat onze aanpak jou aan? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Of schrijf je in via onze website.

Veel gestelde vragen

loading...
Veel gestelde vragen