Wijzigingen kun je uitsluitend via de e-mail aan ons doorgeven. Gebruik hiervoor het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De eindafrekening volgt 6 weken nadat je uit dienst bent gegaan. Eventuele kosten die nog openstaan, zoals bijvoorbeeld een scholingsovereenkomst of een boete, worden ingehouden op deze reserveringen.

Er wordt met jou een bruto uurloon afgesproken. Wat daarvan netto overblijft, hangt onder meer af van de inhoudingen op het loon (sociale premies en belasting). Wij als werkgever zijn verplicht deze inhoudingen te doen vanwege het progressieve belastingstelsel. Andere factoren die bepalend zijn voor de hoogte van het netto loon zijn bijvoorbeeld eventuele netto reis/verblijfskosten of loonbeslagen.

In Maart ontvang je een jaaropgave per email.

Let op!! Een jaaropgave wordt slechts éénmaal verstrekt. Ben je bij ons uit dienst en/of heb je een ander emailadres, geef dit meteen aan ons door. Anders kunnen wij je jaaropgave niet toesturen.

Controleer je werkelijk gewerkte uren eerst nogmaals zelf. Onze ervaring is dat als er verschillen zijn dat dit 9 van de 10 keer zit in pauzetijd. Jij als professional kent de wet goed, dus pas die dan ook op de juiste (lees eerlijke!) wijze toe. Treed in overleg met de opdrachtgever hoe hij graag ziet dat je je werk- en pauzetijd indeelt. Kom je er niet uit, neem dan contact op met ITS-Flexservice.

Veel gestelde vragen

loading...
Veel gestelde vragen